Cool Stuff

Comedia „Miami Bici", număr record de spectatori în primul weekend de la lansarea în cinematografe

Filmul „Miami Bici”, cea mai populară comedie românească din ultimii 26 de ani.

Filmul „Miami Bici", în regia lui de Jesus del Cerro, stabilește un număr record de spectatori în primul weekend de la lansarea în cinematografe și devine cea mai populară comedie românească din ultimii 26 de ani.

Lungmetrajul „Miami Bici", care a avut premiera pe 21 februarie, a înregistrat audienţe record în România, și a fost vizionat de peste 153.000 de spectatori, în primul weekend de la lansare.

Scenariul filmului „Miami Bici" este scris de Codin Maticiuc și Alex Coteț si produs Codin, împreuna cu Matei Dima si regizorul Jesus del Cerro.

Miami Bici este acest ”NEVE” dat spectatorilor care nu mai credeau în filmele românești.", declară Codin.

„Miami Bici", cea mai scumpă producție independentă din România, a vândut un număr de aproximativ 6000 de bilete în etapa de presale, depășind filme precum „Aquaman" sau „StarWars".

Filmul, care îi are în rolurile principale pe Matei Dima și Codin Maticiuc, a depășit astfel recordul stabilit anterior de comedia de familie „5GANG: Un altfel de Crăciun", în regia lui Matei Dima. Asta îl clasează pe „Miami Bici" în topul filmelor de pe piață, fiind cel mai mare succes de box office, în primul weekend de la lansare, al unui film românesc din ultimii 26 de ani. Astfel BRomania și-a pus amprenta pe cele mai populare filme autohtone produse în ultimele decenii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.