Kiss Music News

VIDEO | Nicki Minaj este însărcinată?! Imaginile care au pus fanii pe jar!

Nicki Minaj a stârnit noi zvonuri în ceea ce privește o posibilă sarcină!

Nicki Minaj a stârnit zvonuri în ceea ce privește o posibilă sarcină, după ce a postat pe contul său de Instagram un nou clip. În imagini, artista apare alături de soțul ei, Kenneth Petty, care o ține în brațe în timp ce o mângâie tandru pe abdomen.

Fanii au reacționat imediat și au început să se întrebe dacă nu cumva, interpreta hitului „Anaconda”, în vârstă de 37 de ani, încearcă să transmită un mesaj. „De ce continuă să-ți mângâie stomacul? Hmmm”, a comentat unul dintre fani, în timp ce alții deja au felicitat-o.

Totuși, Nicki a răspuns rapid și a pus capăt speculațiilor. „Babe, trebuie să îl întrebi pe el. Îmi mângâie și picioarele și stomacul. O să-i spun să înceteze să-mi mai mângâie stomacul”, a adăugat aceasta.

În timp ce răspunsul ei a oprit entuziasmul fanilor, artista a mai vorbit anterior despre dorința de a deveni mamă, în show-ul său, „Queen Radio”, descriind sarcina drept „obiectivul final”.

Nu spun că sunt însărcinată. Acesta este scopul final. Cred că deja am ceea ce m-am străduit să obțin, doar fericire. A fost destul de greu să ajung în această stare. Acum că sunt acolo nu vreau să compromit asta pentru nimeni sau pentru nimic”, a declarat ea anul trecut.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.