Cool Stuff

VIDEO | Kim Kardashian i-a dat un pumn în față surorii sale mai mari

Kim Kardashian a lovit-o pe sora sa, Kourtney, în timpul show-ului KUWTK!

Dacă ai urmărit până acum vreun episod din show-ul Keeping Up With The Kardashians, probabil că nu te mai surprinde nimic, nici măcar faptul că în noul sezon, Kim i-a dat un pumn în față surorii sale, Kourtney.

În teaserul pentru sezonul 18 al show-ului KUWTK, Kourtney strigă la Kim și îi spune „Nu ai nimic de zis”, după care Kim o atacă pe sora ei, destul de agresiv.

Se pare că totul ar fi pornit de la o ceartă între Kourtney și Chloe, în care ar fi intervenit și Kim, iar acest lucru le-ar fi deranjat pe cele două. De aici a fost doar un pas până când surorile Kardashian s-au dezlănțuit în fața camerelor de filmat.

În urmă cu câteva luni, Kourtney a dezvăluit că va renunța la reality show, deoarece își dorește să se concentreze mai mult asupra familiei sale. În schimb, Khloe speră că sora ei se va răzgândi, însă în același timp, este de acord cu decizia ei.

O iubim pe Kourney și ne va fi dor de ea, indiferent de ce decizie va lua, dar oamenii vin și pleacă tot timpul, în această familie. Mereu ușa va fi deschisă pentru ea, Kourtney poate pleacă săptămâna asta, dar se va întoarce”, a spus Khloe.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.