Kiss Music News

FOTO | Jared Leto a renunțat la barbă și arată complet diferit

Uite cum arată Jared Leto fără barbă!

În ultimii ani, ne-am obișnuit să îl vedem pe Jared Leto cu barbă, iar acest look îl avantaja de minune, însă în 2020, actorul a decis să facă o schimbare. Jared Leto a fost surprins fără barbă, într-o parcare din Los Angeles, iar imaginile au ajuns în scurt timp virale. Totuși, actorul în vârstă de 48 de ani nu a renunțat la pletele brunete, pe care le are prinse într-un coc.

În ultima perioadă, toată lumea s-a întrebat cum reușește Jared să își mențină tinerețea, și din câte se pare, sportul are un rol important în viața celebrului actor. Luna trecută, Jared a publicat o fotografie de la sală, în care apare alături de prietenii săi, Jake Gyllenhaal și Liam Hemsworth.

Deși are o mulțime de filme în palmares, în ultimii ani, Jared Leto nu a apărut prea mult pe marile ecrane. În 2017, actorul a jucat în „Blade Runner”, iar în 2018, actorula a apărut în „The Outsider”. Totuși, pentru 2020, Jared Leto le-a pregătit fanilor două filme de excepție - „Morbius - The Living Vampire”, dar și thriller-ul „The Little Things”.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.