Kiss Music News

„Masked Singer România”, noua competiție muzicală de la PRO TV. Cine sunt cei patru detectivi ai emisiunii!

„Masked Singer România” aduce cel mai bine păzit secret din istorie la PRO TV!

Reprezentanții PRO TV au dezvăluit de curând că o nouă competiție muzicală plină de surprize și mister va începe primăvara aceasta. Postul a achiziționat licența de producție a celui mai spectaculos show de televiziune din lume: „The Masked Singer”.

În primul sezon, 12 celebrităţi intră în show. Purtând măşti şi costume, din cap până-n picioare, vedetele vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub fiecare mască.

La „Masked Singer România”, sportivi, actori, cântăreți, oameni de afaceri sau influenceri intră în pielea unor personaje fantastice și nimeni nu va ști identitatea lor. Mai mult, ei sunt obligați să păstreze secretul chiar și față de familie. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar cea care va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul.

Care este rolul celor patru detectivi?

INNA, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu sunt cei patru detectivi de la „Masked Singer România”, care vor juca un rol esențial în cadrul emisiunii.

Fiecare moment artistic va fi însoțit de câteva indicii care-i vor ajuta pe cei de acasă să descopere identitatea celebrităților. Ajutat de aceleași idicii, grupul de detectivi va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască.

Ce spun cei patru despre provocarea Masked Singer România!

INNA

INNA, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti la nivel internațional, revine la PRO TV și va încerca să-și folosească flerul şi abilităţile de cântăreţ şi compozitor pentru a demasca vedetele.

„E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”, a declarat ea.

Horia Brenciu

Juratul de la „Vocea României”, intră în joc și își testează abilitățile de a descoperi noi voci, de data aceasta ascunse sub niște costume complexe.

„„Masked Singer România” este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare şi emoţie. Experienţa mea de la „Vocea României”, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care ţin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Iar dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu. Hercule Poirot şi Sherlock Holmes, cu tot cu doctorul Watson au fost eroii copilăriei mele. Agahta Christie, Rodica Ojog Braşoveanu, Raymond Chandler m-au antrenat special pentru a deveni detectiv”, a spus artistul.

Ana Morodan

Ana Morodan aduce extravaganța și umorul său la TV. Una dintre cele mai puternice celebrități din mediul online, debutează într-o emisiune televizată în rolul de detectiv.

„E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume şi scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ştrasuri şi entertainment care depăşeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”, a declarat aceasta.

Codin Maticiuc

Actor, producător de filme şi scenarist, Codin Maticiuc este un bad boy, autor de bestseller şi unul dintre cei mai citiţi bloggeri din România. În cadrul show-ului, el va încerca să afle cine se ascunde sub măşti şi datorită informaţiilor pe care le deţine despre vedete.

„Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Este un proiect de o anvergură extraordinară şi cu o investiţie imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potriveşte rolul acesta de „detectiv” şi oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măşti, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…”, a dezvăluit Codin.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.