Cool Stuff

Macaulay Culkin, primul rol principal într-un serial. În ce producție va apărea actorul!

Macaulay Culkin debutează ca protagonist înttr-un serial de televiziune!

Starul din „Singur Acasă”, Macaulay Culkin, va avea primul său rol principal într-un serial de televiziune!

Actorul, în vârstă de 39 de ani, se alătură distribuției din „American Horror Story”, pentru cel de-al zecelea sezon al seriei. Anunțul a fost făcut chiar de creatorul serialului, printr-o înregistrare video.

Rolul său din „American Horror Story” va fi şi primul ca protagonist într-un serial de televiziune. De-a lungul carierei sale, actorul a mai avut apariții în seriale precum „Dollface”, „Kings” şi „Robot Chicken”.

Datorită succesului înregistrat, postul FX a prelungit „American Horror Story” cu trei noi sezoane, astfel încât miniseria va ajunge la sezonul cu numărul 13, dar cu o distribuţie diferită, cum şi-a obişnuit deja fanii.

Serialul horror prezintă în fiecare sezon un alt subiect, având un scenariu diferit, iar actiunea se petrece în locuri ciudate, precum un hotel sau la ospiciu. În  sezoanele anterioare au mai apărut și alte vedete printre care Lady Gaga, Lena Dunham sau Penelope Cruz.

Alături de Macaulay Culkin, din distribuție mai fac parte și Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross şi Finn Wittroc. În plus, Sarah Paulson şi Evan Peters revin, după ce ambii actori au lipsit din sezonul cu numărul 9.

Totuși, fanii mai au de așteptat, deoarece până la acest moment, nu se cunoaște nici data lansării următorului sezon.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.