Kiss Music News

După succesul hitului „Retrograd”, Andia revine cu un nou single

Andia revine cu un nou single, după succesul hitului „Retrograd”!

După ce a cucerit inimile tuturor cu vocea sa pe piesa lui Spike „Salcâmii” și „Retrograd” alături de DJ Project, Andia lansează „Ce suntem noi”, o melodie cu un mesaj pozitiv, care vorbește despre renunțarea la orgolii într-o relație.

Ce suntem noi fără dragoste? E o întrebare simplă , dar care vine în spate cu o încărcăturaă puternic emoțională. Piesa " Ce suntem noi" vorbește despre faptul că orgoliile ar trebui lăsate deoparte și că iubirea este tot ce contează cu adevărat într-o relație. Chiar dacă există momente mai puțin plăcute, trebuie să lupți pentru ce îți dorești. Sper să vă placă!" a spus Andia.

Piesa este compusă de Alex Pelin, Vlad Lucan, Achi și Adelina Stinga, iar  versurile au fost scrise de Alex Pelin. De videoclip s-a ocupat Bogdan Daragiu.

Născută în Roman, județul Neamt, Andia are 22 de ani și a absolvit Facultatea de Economie. În prezent, este studentă la master, în cadrul aceleiași universități. Prima experiență muzicală a fost pe când avea doar 11 ani, în cadrul unui festival local. Atunci a urcat pentru prima dată pe scenă și a fost extrem de fericită că a reușit să treacă de etapa în care cânta singură prin casă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.