Kiss Music News

Este oficial! Andreea Bălan a confirmat despărțirea de soțul ei, George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea divorțează!

În ultima perioadă au apărut o mulțime de zvonuri în ceea ce privește relația Andreei Bălan cu soțul său, actorul Gerorge Burcea. Și iată că toate aceste zvonuri erau adevărate! Artista a decis să le vorbească deschis fanilor despre situația ei amoroasa, printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

După ce actorul a plecat de acasă și cei doi s-au separat, se pare că divorțul este iminent. De asemenea, soțul artistei a fost prins recent drogat la volan, fiind filat de polițiști. În urma celor întâmplate, George Burcea s-a ales și cu un dosar penal.

Așadar, Andreea nu a mai putut să păstreze tăcerea și prin intermediul contului de Instagram, le-a adresat câteva cuvinte urmăritorilor săi, confirmând toate zvonurile. Aceasta le-a mulțumit fanilor pentru suținere și a mărturisit că este adevărat tot ce s-a scris despre despărţirea dintre ea şi soțul său, la doar cinci luni de la nuntă.

Artista nu a oferit mai multe detalii, explicând că trece prin „momente delicate“, iar fiicele ei, Ella, în vârstă de 3 ani şi Clara, de doar 6 luni, au nevoie de protecţie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.