Kiss Music News

David Beckham, cel mai romantic soț! Fostul fotbalist a dezvăluit ce suvenir a păstrat de la primele întâlniri cu Victoria Beckham

David Beckham a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui, Victoria Beckham!

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai longevive cupluri și se pare că și după 20 de ani de relație, se iubesc la fel ca în prima zi. Cei doi nu se feresc să vorbească despre viața lor privată și mai mult, împărtășesc o mulțime de momente amuzante pe conturile lor de pe rețelele socializare.

Recent, fostul jucător de fotbal a povestit cum a decurs prima lor întâlnire, dezvăluind că a păstrat chiar și un suvenir de atunci, demonstrând că este cel mai romantic soț.

Fiind invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon, el a vorbit despre viața de familie, excursiile la ski alături de baieții lor și despre cum a cunoscut-o pe soția sa. În plus, David a mărturisit că încă păstrează biletul de tren al Victoriei, pe care aceasta i-a dat numărul de telefon, la cea de-a doua intâlnire a lor.

„Ea a venit la un meci în Londra cu managerul pe care îl avea atunci și cu o colegă din Spice Girls. Eram la început în echipa Manchester United și noi toți aveam o preferată din Spice Girls. Ea era în mod evident preferata mea. Cred că ar fi fost puțin ciudat dacă nu ar fi fost”, a dezvăluit fostul jucător.

 

Cu toate acestea, el și-a amintit că în acel moment nu au reușit să se cunoască, însă Victoria a venit o săptămână mai târziu la un alt meci, iar acolo ei au vorbit pentru prima dată: „Am vorbit pentru aproape o oră în lounge-ul jucătorilor. Ea băuse câteva băuturi, așa că am încercat să îi aflu numărul de telefon. Avea biletele de tren pe care le folosise în ziua respectivă, așa că mi-a scris numărul pe bilet. Încă îl am!”.

Recent, și Victoria a împărtășit cu fanii de pe Instagram un clip vechi cu ea și soțul ei, în care acesta vorbește despre povestea lor de dragoste. În clip, el explică de ce s-a îndrăgostit de fosta componentă Spice Girl. Relația lor a început în 1997, iar cei doi s-au căsătorit în 1999, acum având patru copii.

Acum, „20 de ani și patru copii mai târziu”, David știe că a tras biletul câștigător. Cei doi au construit împreună un adevărat imperiu, iar acum fostul jucător de fotbal a decis să cumpere alături alți parteneri echipa Inter Miami. Acesta a dezvăluit pentru ET că astfel vrea să lase în urmă o moștenire pentru copiii săi, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.