Cool Stuff

Leonardo DiCaprio s-a căsătorit? Care este adevărul despre relația actorului cu Camila Morrone!

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone vor deveni parinți?

După ce Leonardo DiCaprio și iubita lui, actrița Camila Morrone, au participat în calitate de cuplu la decernarea Premiilor Oscar de anul acesta, se pare că actorul a dus relația la următorul nivel.

Potrivit presei internaționale, el ar fi renunţat la burlăcie, la 45 de ani, şi-a căsătorit cu iubita lui mai mică cu 22 de ani. Mai mult, Camila Morrone, în vârstă de 23 de ani, ar fi însărcinată!

Zvonurile că cei doi au decis să îşi unească destinele au pornit după apariția lor de la Premiile Oscar, unde s-au afișat pentru prima dată împreună. În plus, acest lucru a fost cu atât mai neobișnuit cu cât DiCaprio este însoţit întotdeauna la fastoasă gală de mama sa.

Conform informațiilor, actorul ar fi cheltuit patru milioane de dolari pentru nunta secretă şi nu a existat niciun acord prenupţial. El nu a fost niciodată căsătorit și dacă este adevărat că tânăra actriță este însărcinată, acesta va fi și primul său copil.

DiCaprio şi Camila sunt împreună din 2017, dar își țin relația departe de ochii curioșilor și se afişează rar în public. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, nimeni altul decât Al Pacino. Acesta a avut o relaţie de lungă durată cu mama Camilei, Lucila Solá.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.