Cool Stuff

Ce actori vor juca în noul serial „Gossip Girl”

Serialul Gossip Girl va avea parte de continuarea mult-așteptată!

Serialul Gossip Girl va avea parte de continuarea mult-așteptată, iar noile episoade vor fi produse de HBO Max. Deși filmările încă nu au început, producătorii au oferit câteva informații despre distribuția noului serial Gossip Girl. Din câte se pare, noii protagoniști vor fi Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez și Jason Gotay, însă ne așteptăm să revedem și o parte din vechile personaje.

În serial, Emily Lind o va interpreta pe Audrey, o tânără care se află într-o relație de lungă durată, și care brusc descoperă că în viață mai sunt și alte lucruri de explorat. Totuși, producătorii nu au oferit mai multe detalii despre restul personajelor.

Cei care se vor ocupa de noul serial Gossip Girl sunt Josh Schwartz și Stephanie Savage, iar scenariul va fi semnat de Joshua Safran  - practic aceeași echipă care s-a ocupat și de primul serial Gossip Girl.

Și încă o veste bună! Vocea lui Gossip Girl va rămâne aceeași, deoarece Kristen Bell a acceptat să se întoarcă în rolul de narator.

Deși noul serial nu se va concentra asupra Serenei și a lui Blair, show-ul va avea loc în același oraș, în care cele două personaje au făcut senzație cândva. Așa că ne așteptăm să le revedem măcar în câteva episoade pe cele două dive din Upper East Side.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.