Kiss Music News

Jessica Biel nu l-a iertat încă pe Justin Timberlake! Cum a fost surprinsă actrița!

Se pare că Jessica Biel nu l-a iertat încă pe Justin Timberlake!

În ultima perioadă nu am mai auzit vesti despre cuplul Jessica Biel – Justin Timberlake, însă cei doi încă sunt urmăriți de paparazzi. Recent, actrița a fost surprinsă fără verighetă, iar presa din SUA susține că relația ei cu Justin nu este pe drumul cel bun.

Totuși, lipsa inelului nu ar trebui să fie o surpriză, având în vedere problemele prin care au trecut în ultimul timp. În luna noiembrie a anului trecut, Justin Timberlake a fost prins pe picior greșit! Celebrul artist a fost fotografiat în ipostaze tandre alături de actrița Alisha Wainwright, partenera sa din filmul „Palmer”.

Chiar dacă reacțiile lor s-au lăsat așteptate, la aproximativ două săptămâni, Justin a hotărât să rupă tăcerea și a clarificat situația. Artistul a postat o fotografie pe contul său de Instagram, prin intermediul căreia și-a cerut scuze public.

Ar fi trebuit să știu mai bine. Nu sunt un exemplu pe care vreau să îl ofer fiului meu. Vreau să îi cer iertare soției mele minunate și întregii familii pentru că i-am pus într-o astfel de situație umilitoare și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată de acum înainte”, a scris Justin la momentul respectiv.

Deși scuzele sale au impresionat fanii, se pare că gestul s-a întâmplat la îndemnul soției sale. În plus, se pare că ea a fost supărată o perioadă destul de mare de timp. Cei doi ar fi mers împreună și la terapie și au avut prima apariție pe covorul roșu luna trecută.

FOTO: Daily Mail, Cosmopolitan

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.