Kiss Music News

FOTO | Fiul cel mic al lui Michael Jackson a împlinit 18 ani. Cum arată astăzi Blanket „Bigi'' Jackson!

Bigi Jackson și-a făcut un cadou în valoare de 2,6 milioane de dolari!

Cel mai mic dintre copiii lui Michael Jackson, Blanket, a împlinit 18 ani. Acesta și-a sărbătorit majoratul alături de frații săi, Paris Jackson şi Prince Jackson, iar momentul nu a fost trecut cu vederea nici pe rețelele de socialziare. Fiica lui Michael Jackson, astăzi în vârstă de 21 de ani, a postat pe contul său o fotografie în care apare alături de cei doi frați.

„Fratele meu mai mic este adult începând de astăzi. Şi când te gândeşti că îi schimbam scutecele. Sunt mândră de tânărul chipeş, inteligent şi amuzant care a devenit”, a spus Paris.

Mai mult, fratele său mai mare, Prince Jackson, a oferit mai multe detalii despre cum au sărbătorit. El a dezvăluit pe Instagram Stories că petrecerea a avut loc pe un iaht, unde au servit sushi.

În urmă cu cinci ani, Blanket Jackson şi-a schimbat numele în Bigi. Tânărul a ales să stea departe de lumina reflectoarelor în ultimii ani, spre deosebire de sora sa, Paris, care se bucură din plin de viața de vedetă, aceasta fiind actriță și model.

Bigi și-a făcut un cadou în valoare de 2,6 milioane de dolari!

Acum că a devenit oficial adult, Bigi și-a cumpărat propria locuință. După moartea tatălui său, el a locuit la bunica sa, Katherine Jackson, împreună cu frații săi, care de asemenea, s-au mutat în ultimii ani.

Bigi va avea o mulțime de spațiu doar pentru el, în noua casa din Calabasas, care se întinde pe aproape 600.000 de metri pătrați. Locul este perfect pentru el, situat într-o comunitate închisă, având paznici 24 de ore din 24.

Pe lângă curtea imensă, acesta se va bucura de o piscină, spa, bucătărie în aer liber și o tereasă acoperită, perfectă pentru întâlnirile familiei Jackson.

La interior, proprietatea are șapte băi și șase dormitoare, cel principal fiind echipat cu spa și o zona pentru activități fizice. Mai mult, un candelabru spectaculos îi întâmpină pe oaspeți într-un foaier înalt.

În plus, cu siguranță, tânărul va petrece mult timp în noua lui sală de divertisment, mai ales că acesta continuă să facă review-uri anumitor filme pe canalul său de YouTube, „Film Family”.

FOTO: Daily Mail, E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.