Kiss Music News

Sore lansează piesa „Ce faci, fată?", alături de un videoclip super tare!

Ascultă acum noua piesă lansată de Sore - „Ce faci, fată?”!

Sore lansează piesa „Ce faci, fata?", „un boost" muzical de încredere în forțele proprii pentru toate fetele și femeile care îi ascultă muzica.

Inspirată din prietenia de o viață, la bine și la greu, pe care o are cu gașca ei de fete, Sore a compus piesa „Ce faci, fata" din dorința de a îndemna fetele și femeile să-și vadă mai întâi calitățile pentru a ajunge să se iubească, să se aprecieze mai mult și să nu mai accepte jumătăți de măsura în relațiile lor.

Sore a invitat-o pe Erin, fetița ei de aproape 4 ani, sa joace in clip rolul ei in copilarie, iar alaturi de ea, colegele ei de gradinita sa le interpreteze pe prietenele ei atunci cand erau mici. Interactiunea dintre Sore si Erin aduce un plus de sensibilitate povestii video transmise prin piesa „Ce faci, fata?" si face ca mesajul ei sa fie puternic si sa sublinieze ca increderea in fortele proprii este o lectie care se preda inca din copilarie.

„M-am gandit la fata mea si la toate de-ce-urile pe care mi le adreseaza, pornind de la lucruri concrete pana la lucruri subiective, profunde. Observ pe zi ce trece ca lucrurile pe care i le repet legate de incredere, vise si valori personale devin din ce in ce mai impamantenite in personalitatea ei, asa ca eu cred ca un adult puternic si bine crescut se contureaza, evident, din copilarie. Erin si-a dorit sa filmeze, e deja maricica si inclinatia ei spre arta este evidenta prin activitatiile zilnice. Eu cred ca femeile sunt fetite in interiorul lor, ma regasesc atat de mult in Erin incat imi imaginez ca fiecare dintre noi are un "eu" copil in el si se refugiaza acolo atunci cand ii permite timpul", explica Sore.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.