Kiss Music News

VIDEO | Katy Perry este însărcinată! Modul inedit prin care artista a dat vestea!

Următește acum videoclipul noii piele a lui Katy Perry, „Never Worn White”!

Este oficial! Katy Perry este însărcinată și așteaptă primul copil, alături de logodnicul său, Orlando Bloom. Artista a confirmat vestea că va deveni mamă, după ce anterior a sugerat într-un teaser pentru piesa „Never Worn White” că ar fi însărcinată.

Acum, alături de atmosfera romantică a videoclipului, Katy a dezvăluit secretul bine păzit. Piesa este o adevărată declarație de dragoste pentru logodnicul ei, iar clipul reflectă perfect povestea lor de dragoste. De la rochia albă potrivită pentru o mireasă, până la cea realizată integral din flori, artista în vârstă de 35 de ani, a creat cadrul perfect.

La doar câteva minute după lansare, artista a scris pe Twitter: „Sunt atât de fericită că nu mai trebuie să îmi acopăr burta”. Mai mult, aceasta a vorbit cu fanii săi prin intermediul unui Live pe Instagram și a dezvăluit că pregătește și mai multe surprize.

„Sunt multe care se vor întâmpla în această vară. Nu numai că voi naște la propriu, dar și la figurat voi da naștere la ceva ce așteptați demult. Așa că haideți să-l numim un dublu whammy”, a declarat ea.

În ceea ce privește sarcina, Katy a mărturisit: „Sunt încântată, suntem încântați, suntem fericiți. Este probabil cel mai mare secret pe care am fost nevoită să îl păstrez. M-am gândit să vă spun în cel mai frumos mod, printr-o piesă”.

De asemenea, ea a vorbit și despre poftele pe care le are și a povestit că acum, poartă mereu în geantă o sticluță de sos Tabasco și că a mâncat „același burrito săptămâni la rând”.

Bebelușul care urmează să vină pe lume în vară, este cel de al doilea copil al actorului Orlando Bloom, în vârstă de 43 de ani. Acesta mai are un fiu, Flynn, în vârstă de 9 ani, cu Miranda Kerr.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.