Kiss Music News

Justin Timberlake, cel mai romantic soț. Uite ce surpriză i-a făcut Jessicăi Biel!

Justin Timberlake i-a organizat o petrecere surpriză soției sale!

Jessica Biel ne arată că totul merge perfect în căsnicia ei cu Justin Timberlake, iar cele mai recente fotografii cu cei doi spun totul despre povestea lor de dragoste. Actrița a împlinit de curând 38 de ani, iar cu acestă ocazie, soțul ei i-a pregătit o petrecere surpriză. Astfel, ea și Justin au sărbătorit în pijamele și au mâncat împreună tort.

„Sărbătorind ziua mea de naștere cu stil… și prin asta mă refer la pijamale. Justin mi-a promis că nu o să îmi cânte la mulți ani, așa că el a improvizat. Îmi pare rău că nu puteți auzi, dar eu încă mai râd. Îți mulțumesc, om minunat, pentru că mă asculți și ai organizat petrecerea asta. Și vă mulțumesc tuturor pentru toate urările. Simt dragostea voastră”, a scris Jessica Biel pe contul de Instagram.

De asemenea, și Justin Timberlake a publicat un mesaj extrem de emoționant pentru soția sa. „La mulți ani, iubirea vieții mele. Fiecare zi alături de tine este o aventură și o provocare pentru mine. Abia aștept să împărtășesc și mai multe astfel de momente cu tine. Îți mulțumesc că ești alături de mine și atunci când miros urât după un meci de golf. Ești cea mai modestă femeie dintre cele mai modeste. Te ador.”

Aceste imagini și mesaje emoționante vin la doar câteva zile după ce Jessica Biel a fost surprinsă pe stradă, fără verighetă. Evident, fotografiile obținute de paparazzi au alimentat zvonurile conform cărora între Jessica și Justin, lucrurile nu ar mai sta la fel de bine. Se pare că totul a fost o alarmă falsă, iar actrița din serialul „The Sinner” l-a iertat pe Justin, după escapada de anul trecut, când acesta a fost surprins în ipostaze tandre cu o colegă de la filmări.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.