Cool Stuff

Povestea emoționantă a tânărului de 19 ani care a impresionat juriul de la „Imperiul Leilor”

Un tânăr de 19 ani a reușit să îi impresioneze cu ideea sa de afacere pe cei cinci investitori din juriului concursului „Imperiul Leilor”.

Un tânăr de 19 ani a reușit să îi impresioneze cu ideea sa de afacere pe cei cinci investitori din juriului concursului „Imperiul Leilor” de la PRO TV. Mihnea Stoian, un băiat în vârstă de 19 ani, din București, are o poveste impresionantă și o minte sclipitoare, având deja propria sa afacere în domeniul de gaming.

Mihnea suferă de sindromul Aspenger, o tulburare comportamentală din spectrul autistic, care îi creează probleme în a relaționa cu cei din jur. Totuși, tânărul este extrem de activ în lumea virtuală și a conceput un magazin online, Veve Geek, care produce și comercializează produse destinate categoriei geek. În plus, tânărul are și un site de gaming, dar și un board game, dezvoltat împreună cu echipa sa. Mihnea le-a povestit investitorilor că a început acest proiect singur, iar în decurs de o lună, a reușit să facă două site-uri.

Mohammad Murat a fost impresionat de povestea tânărului antreprenor, așa că a decis să investească în afacerea lui Mihnea, oferindu-i 50.000 de euro, pentru 40% din companie. De asemenea, Mihnea a primit o ofertă și din partea lui Cristian Onețiu, de 20.000 de euro, pentru a crea un joc, prin care îi învață pe copii cum să devină antreprenori.

Urmărește aici momentul lui Mihnea Stoian!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.