Cool Stuff

Ce actor celebru va fi noul „bad boy” în cel de-al patrulea film din seria „Thor”

De la supererou la personaj negativ! Cine este acotorul care intră în pielea personajului negativ în viitorul film „Thor”.

Christian Bale schimbă universul! Actorul, care l-a interpretat pe Bruce Wayne aka Batman, în trei filme realizate de Christopher Nolan, va fi personajul negativ în al patrulea film din seria Thor.

Informația a fost confirmată de colega sa de platou, actrița Tessa Thompson. „Christian Bale va interpreta personajul negativ, ceea ce va fi fantastic", a declarat aceasta pentru ET, aflată pe covorul roşu de la avanpremiera sezonului trei al serialului „Westworld".

„Am citit scenariul. Nu pot să spun nimic în plus. Am schimbat câteva replici cu Natalie Portman", a adăugat ea. „Ne vom distra mult. Taika (Waititi, care a regizat de asemenea „Thor Ragnarok" şi a primit anul acesta un Oscar pentru „Jojo Rabbit") va scrie scenariul şi îl va regiza. Există multe feţe cunoscute, dar şi noi".

Alături de aceștia, Chris Hemsworth revine în rolul lui Thor. Se pare că actorul se simte foarte bine în rolul Zeului Tunetului, pe care îl interpretează de 10 ani. Intitulat „Love and Thunder", al patrulea film din serie va fi lansat pe 3 noiembrie 2021.

Pănâ atunci, Christian Bale poate fi urmărit în producția „Ford v Ferrari", cel mai recent film al său, lansat la finalul anului trecut, rol pentru care actorul a obținut și o nominalizare la Oscar.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.