Cool Stuff

Uite cine este noua iubită a lui Ben Affleck și cât de sexy este aceasta!

Uite cu ce actriță s-a cuplat Ben Affleck!

Ben Affleck și-a făcut o nouă iubită după divorțul de Jennifer Garner. Actorul a fost surprins de curând în compania actriței Ana de Armas, iar DailyMail confirmă relația celor doi, după ce aceștia au fost văzuți sărutându-se în Cuba.

Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale thriller-ului „Deep Water”, iar recent, aceștia au fost văzuți în ipostaze tandre în aeroport, dar și în timpul unei vacanțe în Cuba.

Cu siguranță sunt împreună”, a declarat o sursă pentru DailyMail, spunând că cei doi au fost văzuți într-un restaurant din Havana.

Totuși, cei doi nu au confirmat că ar forma un cuplu, iar vestea că aceștia ar fi împreună vine la scurt timp după ce Ben Affleck a declarat că regretă divorțul de Jennifer Garner.

Cine este Ana de Armas?

Ana de Armas este un nume nou în industria hollywoodiană, iar 2020 pare să fie anul ei! Actrița va face senzație în rolul de „Bond Girl” în următorul film din seria James Bond - „No Time To Die”, care va ajunge în cinematografe în noiembrie.

De asemenea, actrița mai are programate pentru 2020 încă două premiere - „Deep Water” și „Blonde”, unde joacă rolul celebrei Marilyn Monroe.

În plus, actrița mai are câteva filme de acțiune în palmares, precum „War Dogs”, „Blade Runner 2049” și „Exposed”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.