Kiss Music News

VIDEO | Jared Leto, la un pas de moarte. Reacția artistului după ce a căzut de pe o stâncă!

Jared Leto a distribuit un clip care surprinde reacția sa din momentele de după cădere.

Jared Leto, solistul trupei Thirty Seconds to Mars, a trecut zilele trecute prin momente de panică, după ce era să moară pe munte. Artistul este pasionat de alpinism și adesea împărtășește cu fanii săi imagini din excursiile sale, însă de data aceasta, el a avut parte de o experiență care i-a pus viața în pericol.

El a postat imaginile surprinse în timpul accidentului, pe contul său de Instagram și le-a explicat fanilor săi ce s-a întâmplat.

„N-aș vrea să sune dramatic, dar azi era să mor. Am căzut în timp ce escaladam stâncile cu Alex Honnold, la Red Rock. M-am uitat în sus și am văzut că stânca tăia coarda iar eu atârnam la peste 180 de metri în aer. Îmi amintesc cum mă uitam la pământul de sub mine”, a scris Leto.

De asemenea, artistul a distribuit și un clip care surprinde reacția sa din momentele de după cădere. „A fost un moment ciudat, nu atât frică, cât concentrare și o ușoară tristețe. Adrenalina a venit pe urmă, când am coborât de pe perete. Dar am reușit și n-am dat colțul”, a explicat Jared Leto.

Ne bucurăm că a trecut cu bine peste acest moment și așteptăm cu nerăbdare priemiera noului său film, „Morbius", programată în vara acestui an, pe 31 iulie. Mai mult, artistul împreună cu trupa sa organizează în luna august un festival pe insula croată Obonjan, un eveniment intitulat „Mars Island”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.