Kiss Music News

Pregătirile pentru Untold şi Neversea continuă. Iată ce au declarat organizatorii!

Organizatorii festivalului Untold & Neversea au anunţat oficial că pregătirile pentru ediţiile din 2020 vor continua.

Organizatorii festivalului Untold & Neversea au anunţat oficial că pregătirile pentru ediţiile din 2020 vor continua, în ciuda epidemiei de coronavirus. Totuşi, aceştia au precizat că siguranţa spectatorilor este pe primul loc, aşa că vor ţine în permanenţă legătura cu autorităţile române pentru a fi la curent cu evoluţia situaţiei.

Este important să înţelegem şi susţinem pe deplin decizia autorităţilor de a lua măsurile ce se impun, pe termen scurt. Prevenţia este esenţială în această perioadă. Organizăm cele mai importante evenimente din an, ştim cât de aşteptate sunt de către fanii noştri, iar pentru a ne putea bucura de o vară plină de evenimente trebuie să tratăm situaţia obiectiv, cu calm şi responsabilitate. În momentul de faţă, siguranţa populaţiei este cel mai important aspect, iar în acest sens ne manifestăm toată deschiderea şi suportul nostru de a susţine în orice fel eforturile autorităţilor. Suntem în legătură permanentă cu autorităţile şi urmărim evoluţia situaţiei cu responsabilitate. Din acest motiv îi sfătuim pe toţi tinerii şi nu numai, să se informeze corect, din surse credibile şi autorizate, să urmeze recomandările autorităţilor şi să ţină cont de toate măsurile de prevenţie instituite de acestea, menite să ducă la stoparea răspândirii virusului“, se arată în comunicat.

Suntem încrezători că măsurile luate atât la nivel internaţional cât şi la nivel naţional de către reprezentanţii autorităţilor competente în domeniu, coroborate cu conştientizarea fiecărei persoane de a respecta normele de protecţie şi prevenţie atât pentru siguranţa proprie cât şi pentru cei din jur, vor avea ca efect o evoluţie pozitivă în lunile care urmează“, a declarat Edy Chereji, Director de Comunicare Untold şi Neversea.

Festivalul Neversea 2020 are loc la Constanţa, în perioada 2-5 iulie, în timp ce Untold 2020 se va desfăşura în Cluj Napoca, în perioda 30 iulie – 2 august. Printre primii artişti anunţaţi la Untold 2020 se numără The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz, Amelie Lens şi Charlotte de Witte. De cealaltă parte, la Neversea 2020, vor urca pe scenă artişti precum Black Eyed Peas, Passenger, Tyga, Dimitri Vegas&Like Mike, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Tujamo, Nicky Romero, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub FX, Borgore, Paul Kalkbrenner.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.