Cool Stuff

Prinţul Harry, păcălit la telefon de doi farsori ruşi, care s-au dat drept Greta Thunberg

Prinţul Harry, victima ruşilor! Ce a declarat acesta în timpul unei convorbiri telefonice.

Prinţul Harry s-a lăsat păcălit de doi farsori ruşi, care l-au sunat de două ori, pretinzând că ar fi Greta Thunberg, celebra activistă suedeză, şi tatăl acesteia, Svante Thunberg. În timpul convorbirilor, Prinţul Harry a făcut declaraţii şocante despre separarea de familia regală, despre Donald Trump, dar şi despre relaţia cu unchiul său, Prinţul Andrew.

Ducele de Sussex le-a spus la telefon celor doi că este “complet separat” de Familia Regală şi că a luat această decizie pentru “a-şi proteja fiul”. De asemenea, Prinţul Harry a vorbit şi despre Donald Trump, spunând că Preşedintele Statelor Unite ar “avea sânge pe mâini” şi că nu este deloc interesat de schimbările climatice.

Trump vrea să se întâlnească cu tine doar ca să dea el bine, dar nu va dori să discute cu tine  despre schimbările climatice, pentru că ştie că eşti mai inteligentă decât el”, spune Prinţul Harry în convorbire.

Despre viaţa în familia regală

Harry a povestit şi despre viaţa sa în familia regală, dezvăluind că “o căsătorie cu un prinţ sau o prinţesă nu e chiar aşa cum te aştepţi”. De asemenea, acesta a spus că “perioada petrecută în armată l-a făcut să fie mult mai normal, spre deosebire de familia sa”.

În timpul convorbirii, Harry a spus că el şi Meghan “sunt de părere că viaţa normală este mult mai potrivită pentru ei decât cea în familia regală”.

 “Sunt sigur că mulţi oameni din întreaga lume sunt de acord cu decizia noastră şi ne respectă pentru că ne-am pus familia pe primul loc. E o decizie riscantă, dar noi vrem să începem o viaţă nouă!”.

Despre schimbările climatice

De asemenea, Harry a vorbit şi despre schimbările climatice, considerând că “lumea este condusă de oameni bolnavi, când de fapt, la conducere ar trebui să se afle oameni precum Greta, sau o generaţie mai tânără, care va face diferenţa”.

Oamenii trebuie să se trezească la realitate şi singurul mod prin care o putem face este să recurgem la lucruri extreme. Trebuie să facem schimbări mari, care să îi şocheze pe oameni, pentru că doar un şoc îi poate face pe oameni să fie mai conştienţi!”, a spus Harry.

Cine sunt autorii farsei?

Se pare că în spatele acestei farse se află doi ruşi – Vladimir Kuznetsov şi Alexey Stolyarov, care au publicat întreaga înregistrare telefonică pe YouTube, alături de o animaţie cu Prinţul Harry. Conform celor doi, convorbirile ar fi avut loc în Ajun de Anul Nou şi pe 22 ianuarie, când Ducii de Sussex se aflau în Canada.

Printre victimele celor doi ruşi se află şi alte nume celebre, printre care Elton John şi politicianul american Bernie Sanders.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.