Kiss Music News

VIRAL | Alex Rodriguez poartă rochia lui Jennifer Lopez pentru o nouă provocare de pe Tik Tok!

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez fac schimb de ținute pentru o provocare de pe Tik Tok!

Provocările de pe TikTok au devenit rapid un trend pe care nici vedetele internaționale nu-l pot trece cu vederea. Acum, un nou challenge a captat atenția tuturor, iar Jennifer Lopez și logodnicul ei, Alex Rodriguez, s-au alăturat imediat.

Se pare că Alex Rodriguez și-a luat foarte în serios rolul de tiktoker. Fostul jucător Yankees, în vârstă de 44 de ani, s-a întrecut în mișcări de dans cu iubita sa, pentru provocarea „Flip the Switch".

În clip, cei doi dansează pe piesa „Nonstop”, lansată de Drake, în urmă cu 2 ani. În timp ce J.Lo poartă o rochie albă, accesorizată cu o curea în talie, logodnicul ei este îmbrăcat într-un costum, Pe măsură ce piesa continuă și ajunge la versul „Look, I just flipped the switch, flipped, flipped”, cei doi fac schimb de ținute.

Fanii au reacționat imediat și au distribuit clip-ul, iar câțiva colegi de breaslă ai artistei precum Lenny Kravitz sau Vanessa Hudgens au comentat entuziasmați.

De asemena, recent, Alex Rodriguez a distribuit pe Tik Tok un clip în care apare cântând alături de Emme, fiica lui Jennifer Lopez, piesa „BENEE” de la Supalonely.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.