Kiss Music News

Ce piesă a fost desemnată single-ul anului 2019 în lume!

International Federation of the Phonographic Industry a anunțat care a fost single-ul anului 2019!

Billie Eilish continuă seria de realizări! Anul 2019 i-a adus o mulțime de premii acesteia, iar acum artista a primit încă o veste bună. Piesa „Bad Guy” a fost desemnată de către International Federation of the Phonographic Industry (IFPI) single-ul anului 2019 în lume.

Inclus pe albumul „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, hitul a condus topurile muzicale în peste 15 țări. Single-ul a fost lansat în luna martie a anului trecut și potrivit IFPI, a fost vândut în 19,5 milioane de unităţi, depăşind „Old Town Road” a lui Lil Nas X, care a înregistrat 18,4 milioane de unităţi. Pe locul trei s-a clasat „Senorita”, interpretată de Camila Cabello și Shawn Mendes, cu 16.1 million de unități vândute.

„Este o artistă care abordează probleme importante precum sănătatea mintală în versurile sale, care rezonează clar cu fanii ei din întreaga lume”, a declarat Frances Moore, directorul IFPI. „Îi urăm succes pentru ceea ce va fi, fără îndoială, un alt an deosebit”, a mai adăugat acesta.

Billie Eilish a fost marea câștigătoare a premiilor Grammy de anul acesta și, de asemenea, a fost desemnată „Femeia anului” în 2019. Luna trecută, artista a lansat piesa „No Time To Die”, inclusă pe coloana sonoră a noului film din seria „James Bond”, care va avea premiera în toamna acestui an.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.