Cool Stuff

Care este cel mai urmărit film de pe Netflix săptămâna aceasta

Uite care este cel mai urmărit film de pe Netflix în această săptămână!

Noul film al lui Mark Wahlberg, “Spenser Confidential”, este cea mai urmărită producţie de pe Netflix, de săptămâna aceasta. Filmul a fost lansat săptămâna trecută pe reţeua de streaming, iar de atunci, a urcat rapid în topul celor mai urmărite producţii. Din distribuţia filmului mai fac parte şi Winston Duke, dar şi celebrul artist Post Malone, care se află la primul său rol.

Luând în considerare numărul de vizionări, ai crede că acest film este chiar unul reuşit – cu o acţiune bine gândită, o distribuţie bine aleasă şi o poveste originală. Dar adevărul este că filmul are un scor destul de mic pe Rotten Tomatoes, de doar 39%, iar criticii care l-au urmărit, au declarat că filmul este “fără esenţă şi încâlcit”, “un exerciţiu pentru ego-ul lui Wahlberg” sau “o porcărie”.

Totuşi, acestea ar fi doar recenziile acide ale criticilor, în timp ce publicul s-a declarat încântat de film, oferind un scor de 64%. De asemenea, câţiva oameni au declarat că filmul “este bun, dar previzibil”, în timp ce alţii au spus că este “un film simplu cu o premiză simplă”.

În ciuda recenziilor, “Spenser Confidential” a fost cel mai urmărit film de pe Netflix din ultimele zile, iar numărul de vizionări va creşte cu siguranţă în următoarele zile.

Aşa că dacă ai rămas acasă pentru a te proteja de noul coronavirus, poţi să te uiţi la “Spenser Confidential” şi să ne spui dacă ţi-a plăcut!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.