NEWS

FOTO | Naomi Campbell, speriată de coronavirus. Cum se apără modelul?

Naomi Campbell ia toate măsurile necesare pentru a se feri de coronavirus!

Pe măsură ce teama de coronavirus devine tot mai acută peste tot în lume, vedetele nu fac excepţie şi iau măsuri preventive împotriva infectării cu COVID-19. Modelul internațional Naomi Campbell pune sănătatea pe primul loc și a fost surprisă în aeroport purtând un costum complet de protecţie.

Naomi, în vârstă de 49 de ani, a fost fotografiată în aeroportul din Los Angeles, îmbrăcată într-un costum de protecție din cap până în picioare. Totuși, modelul nu a uitat nici de trenduri. Aceasta a acoperit costumul cu o capă elegantă și și-a protejat mâinile cu o pereche de mănuși roz din latex.

„Nu mă interesează ce spun oamenii. Este sănătatea mea în joc şi voi lua toate măsurile pe care le consider necesare“, a spus ea.

„Oriunde te-ai afla, cu atât mai mult într-un avion, oamenii tuşesc şi strănută. Având în vedere cât de mult călătoresc, m-aş expune la riscuri însemnate dacă nu aş avea grijă să îmi respect rutina“. „Siguranţa e pe primul loc, următorul nivel“, a scris Naomi într-o postare pe contul ei de Facebook. 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.