Kiss Music News

FOTO | Nicole Scherzinger, acuzată că și-a schimbat înfățișarea cu intervențiile estetice

Cum arată Nicole Scherzinger la 41 de ani!

După cea mai recentă apariție a lui Nicole Scherzinger, fanii artistei au fost uimiți de înfățișarea acestei. Artista şi-a întâlnit în urmă cu câteva zile fanii din Sydney care o acuză că a ajuns de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice.

Nicole, în vârstă de 41 de ani, s-a afișat într-un costum de latex, extrem de sexy, care îi punea în evidență trupul. Totuși, atenția a fost captată de buzele ei voluptoase și fanii nu au putut să-și ia privirea de la chipul ei care arăta cu totul diferit, relatează Daily Mail.

Deși solista trupei Pussycat Dolls a negat întotdeauna că a apelat la operații estetice, dovezile sunt incontestabile. Nicole susține că secretul aspectului ei se datorează stilului activ de viaţă pe care îl are, exerciţiilor fizice şi somnului de calitate.

„Nu m-am gândit să apelez la Botox. Pentru mine contează mai mult interiorul. Cred că sănătatea este cu adevărat importantă. E esenţial să bei multă apă şi să dormi mult. Oricine poate face aceste lucruri. Totul se reflectă la exterior”, mărturisea artista pentru Sun, în 2016.

Și noi vom avea șansa să o vedem mai de aproape pe Nicole Scherzinger în vara aceasta. Trupa The Pussycat Dolls vine la UNTOLD 2020.

The Pussycat Dolls s-a reunit la sfârșitul anului 2019, după nouă ani de pauză. Acest moment a generat euforie în toată lumea, mai ales că au anunțat și lansarea unui single de revenire, intitulat „React".

FOTO: Mirror Online

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.