Cool Stuff

Top 10 filme și seriale de pe Netflix. Ce urmăresc românii cel mai mult în această perioadă!

Nu știi la ce să te mai uiți pe Netflix? Iată care sunt producțiile favorite ale românilor!

În această perioadă, cu toții trebuiem să fim mai precauți și este recomandat să petrecem cât mai mult timp în casă, pentru a ne proteja de coronavirus. Iar timpul petrecut în casă poate trece mult mai ușor, atunci când ai o listă bună de filme și seriale pe care merită să le urmărești! Așa că Netflix le vine în ajutor utilizatorilor cu un top 10 al celor mai urmărite producții, unde poți găsi câteva filme și seriale captivante, care te vor fascina cu siguranșă. Așa că iată la ce se uită românii în această perioadă!

1.Elite 

Serialul „Elite” reunește trei actori din „La Casa de Papel” - María Pedraza, Miguel Herrán și Jaime Lorente, într-o poveste cu totul captivantă! Întreaga acțiune se petrece în Las Encinas, cea mai exclusivistă și apreciată școală din Spania, unde elitele țării își trimit copiii să studieze.

Tot aici ajung să studieze și trei tineri din clasa de mijloc, după ce școala acestora se dărâmă, iar Consiliul Local decide să distribuie elevii în celelalte instituții școlare aflate în zonă. Cei trei tineri credeau inițial că sunt norocoși, însă vor afla în curând că nu totul e așa cum pare. Diferențele dintre cei care care au totul și cei care nu au nimic de pierdut duc la o crimă, al cărei autor ar putea fi oricine se află în preajma elitei din Las Encinas.

2. Toy Boy

„Toy Boy” este un nou serial marca Netflix, care prezintă povestea unui stripper, care își propune să-și dovedească nevinovăția pentru o crimă pe care nu a comis-o, fiind încarcerat pe nedrept.

Lost Girls

„Lost Girls” este un film care are la bază un roman scris de Robert Kolker, despre un criminal în serie din Long Island. Povestea se concentrează asupra lui Mari Gilbert, o mamă singură, care are muncește din greu pentru a-și întreține fiica. Viața lui Mari se schimbă total, din momentul în care fiica sa, Shannan, care lucra ca escortă, dispare, după o întâlnire cu un client din Long Island. În timpul anchetei, poliția descoperă trupurile mai multor tinere decedate, în aceeași zonă în care a dispărut și Shannan.

Spenser Confidential

Spenser (Mark Wahlberg), un fost polițist cunoscut mai mult pentru problemele create decât pentru cele rezolvate, a ieșit din închisoare și își dorește să plece din Boston. Însă este convins de Henry (Alan Arkin), fostul său antrenor de box și mentor, să ajute un amator cu potențial. Hawk (Winston Duke), un luptător MMA dur și serios, este convins că va fi un luptător mai bun decât Spenser.

În momentul în care doi foști colegi ai lui Spenser sunt uciși, el îi recrutează Hawk și pe fosta lui iubită Cissy (Iliza Shlesinger) pentru a face dreptate. Regia filmului Spenser Confidential este semnată de Peter Berg (Supraviețuitorul).

Fifty Shades Freed

Jamie Dornan și Dakota Johnson se reîntorc în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele în Cincizeci de umbre descătușate, cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul best-seller "Fifty Shades". Noul capitol din 2018, continuă poveștile din blockbusterele din 2015 și 2017, care au cumulat la încasări globale aproape 950 de milioane de dolari.

Pandemic

„Pandemic” este un film produs în 2016, care prezintă o situație de criză, cauzată de un virus care a cucerit planeta. Sunt mai mulți oameni infectați decât cei care nu au fost infectați și nu pare că omenirea va supraviețui. Singura speranță este găsirea unui antidot. După ce orașul New York este pierdut, Lauren, o doctoriță, vine la Los Angeles ca să conducă o echipă care să-i salveze pe supraviețuitorii neinfectați și să-și salveze familia. Obiectivul lui Lauren este simplu: să-și conducă echipa, să salveze supraviețuitori și să filmeze totul pentru ca imaginile să poate fi folosite în cercetare. Dar nimic nu ar fi putut să o pregătească pentru haosul pe care îl va găsi în oraș.

Mission Impossible: Fall out

Filmul „Mission Impossible: Fall Out” îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș. Alături de aceștia îi vom mai vedea în acțiune pe Henry Cavill, Angela Bassett și Vanessa Kirby.

Riverdale

Riverdale este un serial produs de Netflix, care prezintă viața mai multor adolescenți care locuiesc în același oraș liniștit, în care nimic ciudat nu ar putea să se întâmple. Dar lucrurile sunt date peste cap în momentul în care un membru al echipei de fotbal a liceului este găsit mort în râu. Din acest punct, toata lumea pare suspectă și toți par sa aibă secrete care nu vor să fie aflate. Serialul urmareste viata lui Archie, Veronica, Betty și a prietenilor lor, care exploreaza misterul orașului Riverdale și încearcă să descopere ce s-a întâmplat.

Altered Carbon

„Altered Carbon” este o producție SF din 2018, care prezintă viața unui prizonier, care este readus la viață, după ce a fost „înghețat” timp de 250 de ani. Acesta este adus la viață într-un nou trup și are șansa să-și câștige libertatea prin rezolvarea unei crime bulversante.

The Valhalla Murders

După ce serialele Forbrydelsen/The Killing şi Broen/The Bridge au făcut genul Scandi noir celebru în întreaga lume, probabil că mulţi ochi sunt acum pe serialul poliţist The Valhalla Murders. Acţiunea are loc în Islanda, unde o poliţistă, Kata (Nína Dögg Filippusdóttir), încearcă să prindă un criminal în serie. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.