Cool Stuff

Cum se mai simte actorul Tom Hanks, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Uite cum a evoluat starea de sănătate a actorului Tom Hanks, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost infectați cu noul coronavirus în timp ce se aflau în Australia, pentru o serie de filmări. Cei doi actori au făcut anunțul public, pe Facebook și Instagram, săptămâna trecută, iar de atunci, au continuat să fie activi pe rețelele de socializare, unde i-au ținut la curent pe urmăritori, cu privire la evoluția stării lor de sănătate.

Actorul a publicat o fotografie alături de soția sa și le-a transmis urmăritorilor că se află pe mâini bune, fiind în grija celor mai bune cadre medicale.

Salutare, dragii mei. Eu și Rita vrem să le mulțumim tuturor celor de la Down under, care au în continuare grijă de noi. Avem amândoi COVID-19, suntem în izolare și avem grijă să nu dăm virusul mai departe.

Știm că pentru unii acest virus poate cauza complicații serioase. Așa că facem totul pas cu pas. Sunt lucruri pe care le putem face cu toții, ascultând sfaturile experților și având grijă de noi, dar și de ceilalți, nu-i așa?”, a transmis Tom Hanks pe Instagram.

Între timp, actorul a revenit cu încă o postare pe Instagram, unde a publicat o fotografie cu un cangur de pluș și o felie de pâine cu Vegemite, o pastă specială din drojdie de bere și mirodenii.

Fotografia a fost de asemenea însoțită de un mesaj de mulțumire, prin care actorul le-a readus aminte oamenilor să aibă grijă unii de ceilalți.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.