NEWS

Încă trei actori de la Hollywood au fost infectați cu noul coronavirus

Încă trei actori de la Hollywood au fost infectați cu noul coronavirus!

Noul coronavirus face noi victime la Hollywood, iar după ce Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au confirmat că au fost infectați cu COVID-19, acum alte trei staruri confirmă că au fost infectate. Printre acestea se numără actorul Idris Elba, care a fost numit de revista People, „cel mai sexy bărbat în viață”, în 2018. Actorul a anunțat pe contul său de Twitter faptul că a fost diagnosticat cu noul coronavirus. El a mai spus că și-a făcut testul după ce a aflat că a intrat în contact cu o persoană care avea virusul.

Actorul a spus că nu a prezentat simptome specifice coronavirusului, precum febră, oboseală sau tuse uscată. „În această dimineață am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, până acum nu am avut simptome, dar de când am aflat, am decis să mă autoizolez. Stați acasă și fiți pragmatici. Vă voi ține la curent cu starea mea. Rămâneți pozitivi și nu vă panicați”, a spus Idris Elba pe Twitter în cadrul unui video în care e alături de soția sa, Sabrina Dhowre.

Și unul dintre actorii din Game of Thrones a fost infectat cu COVID-19. Actorul Kristofer Hivju, care l-a interpretat pe Tormund în Urzeala Tronurilor, a confirmat că a fost testat pozitiv și că este infectat cu noul coronavirus.

Salutări din Norvergia! Îmi pare rău că trebuie să vă anunț că am fost diagnosticat cu COVID-19, noul coronavirus. Eu și familia mea sunt în autoizolare și vom rămâne așa cât va fi nevoie. Ne simțim bine, doar eu am simptome ușoare de gripă”, a transmis Kristofer Hivju.

De asemenea, actorul le-a transmis urmăritorilor săi să respecte regulile de igienă în această perioadă: „Spălați-vă pe mâini, stați la distanță de 1.5 m unii de alții, rămâneți în carantină, faceți tot ce puteți pentru a opri acest virus”.

Și actrița Olga Kurylenko a dezvăluit pe Instagram, faptul că a fost diagnosticată cu coronavirus, mărturisind că avea simptome de cel puțin o săptămână.

Sunt izolată acasă după ce am fost testată pozitiv cu coronavirus. De fapt, sunt bolnavă de aproape o săptămână. Febra și oboseala au fost principalele mele simptome. Aveți grijă de voi și luați în serios acest virus!”, a scris actrița pe Instagram.

Olga Kurylenko este cunoscută la Hollywood pentru mai multe filme de acțiune, printre care „Oblivion”, „Quantum of Solace” și „Hitman”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.