NEWS

Tom Hanks a fost externat din spital după ce a fost diagnosticat cu coronavirus

Care este starea de sănătatea a lui Tom Hanks, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost externați din spitalul australian în care a fost izolați după ce au fost diagnosticați cu coronavirus săptămâna trecută. Actorul va sta în continuare în carantină, acasă, alături de soția sa, conform declarațiilor oferite de reprezentanții celor doi, pentru CNN.

Între timp, actorul le-a oferit fanilor săi mai multe detalii despre starea sa de sănătate, publicând pe Instagram o fotografie cu o mașină de scris, produsă de brandul Corona.

Salut, dragii mei. Am vești bune: acum o săptămână am fost diagnosticat cu coronavirus, și am fost izolat, acum simptomele sunt cam la fel. Nu mai am febră, dar sunt slăbit. După ce speli hainele și vasele, îți vine să te culci înapoi pe canapea. Am și vești proaste: soția mea, Rita Wilson, m-a bătut la jocul de cărți și are acum 201 puncte. De asemenea, am învățat să nu mai întind un strat atât de gros de Vegemite pe pâine… Și am călătorit și cu mașina mea de scris, pe care obișnuiam să o iubesc. Suntem cu toții în asta împreună”, a scris actorul pe Instagram.

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost infectați cu noul coronavirus, săptămâna trecută, în timp ce se aflau în Australia, pentru o serie de filmări. Printr-o postare pe Instagram, Tom Hanks și-a anunțat urmăritorii de pe rețeaua socială că a fost testat pozitiv și a explicat care au fost primele simptome:

Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus actorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.