Kiss Music News

Jared Leto, luat prin surprindere de pandemia de coronavirus, după ce a fost 12 zile izolat în deşert!

„Am ieșit într-o lume total diferită”, a fost mesajul artistului!

În această perioadă, este aproape imposibil să scapi de știrile despre pandemia de COVID-19. Oriunde te uiti în jur, de la postările de pe Facebook, până la emisiunile de la TV, totul este plin de informații despre coronavirus.

Cu toate acestea, Jared Leto habar nu a avut cât de gravă este situația mondială. Asta până acum! Cântărețul american a fost luat prin surprindere, după ce a încheiat o perioadă de meditație de 12 zile în deșert. El a petrecut toată această perioadă fără acces la tehnologie.

Prin intermediul unei postări pe Instagram, solistul trupei „Thirty Seconds to Mars” a mărturisit că nu a comunicat cu nimeni în toată această perioadă și că abia a aflat despre evoluția situației din întreaga lume.

„Wow. În urmă cu 12 zile am început o meditație în deșert. Am fost total izolați. Fără telefoane, fără comunicare. Nu am avut habar de ce se întâmplă în afara complexului. Am ieșit ieri într-o lume total diferită. Una care s-a schimbat pentru totdeauna. Copleșitoare - cel puțin. Primesc mesaje de la prieteni și familie de peste tot în lume și încercăm să ne punem la curent. Sper că voi și ai voștri sunteți ok. Vă transmit energie pozitivă. Rămâneți în casă. În siguranță”, a fost mesajul lui.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.