Cool Stuff

Prințul Harry, declarat „Cel mai sexy roșcat din lume”. Uite cine se mai află în top!

Prințul Harry a fost încoronat recent drept „Cel mai sexy roșcat al anului”.

Chiar dacă Prințul Harry a renunțat la titlul său regal și a părăsit palatul Buckingham, acesta a fost încoronat recent drept „Cel mai sexy roșcat al anului”.

Titlul a fost acordat de Red Hot 100, o companie a cărei misiune este aceea de a promova bărbații roșcați, în ciuda stereotipurile existente.

În trecut, compania Red Hot 100 a lansat o serie de calendare sexy, în care apăreau mai mulți bărbați roșcați, însă cel mai recent proiect al companiei a luat o altă formă – un top 100 al celor mai influenți bărbați roșcați din lume.

Chiar dacă lista din 2020 cuprinde 100 de bărbați roșcați, ne-am gândit să vă dezvăluim cine ocupă primele 10 poziții din acest top.

Cel mai celebru burlac din lume s-a trezit brusc cu o soție și o mamă pentru copilul său. Apoi, a luat decizia de a se îndepărta de îndatoririle regale pentru a se concentra asupra familiei sale. Un adevărat erou”, au scris cei de la Red Hot 100, despre Prințul Harry, care ocupă prima poziție în topul lor.

Pe locul doi în top se află Ed Sheeran – „O să fie greu să găsești pe cineva care nu a auzit de acest artist și compozitor. Ed a vândut peste 150 milioane de albume în întreaga lume și este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din lume”, au declarat cei de la Red Hot 100.

Pe locul trei se află totuși un actor care pare mai degrabă șaten, decât roșcat, însă cei de la red Hot 100 i-au lăudat performanțele artistice și i-au oferit un loc frunțaș în topul lor lui Tom Holland din Spider Man.

De asemenea, topul continuă cu alte câteva nume celebre, printre care Rupert Grint, Ewan McGregor, Simon Pegg și Kristofer Hivju, celebrul roșcat din „Game of Thrones”.

Surpriza din acest an este și apariția în top a celebrul personaj de desene animate, Hercules, care ocupă locul 42. În același top se află și actorul  Michael C. Hall din serialul „Dexter”, dar și Chuck Norris.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.