NEWS

Oana Pellea şi Dana Rogoz le vin în ajutor celor aflați în izolare

Oana Pellea și Dana Rogoz îți fac mai frumoasă perioada de izolare!

În perioada epidemiei de coronavirus,  actriţele Oana Pellea (58 de ani) şi Dana Rogoz (34 de ani) s-au gândit să le facă o surpriză urmăritorilor din mediul online, așa că au organizat câteva momente speciale pe Facebook și YouTube.

Oana Pellea recită online poezie, pentru că teatrele sunt închise în această perioadă, iar momentele pot fi urmărite pe canalul său de YouTube. În primul video publicat, pe data de 14 martie, actriţa le spune fanilor săi că a decis ca în fiecare seară să le citească o poezie, iar primul poem ales a fost „Îngerul cu o carte în mână“, de Nichita Stănescu.  

 „Pentru că trăim ce trăim şi pentru că cred că un artist trebuie să facă ceea ce ştie el să facă mai bine sau ceea ce crede că ştie să facă mai bine şi pentru ca să nu treacă tot timpul ăsta degeaba, teatrele fiind închise, să îmi justific şi eu existenţa pe Pământ, să nu fac umbră pământului degeaba, m-am gândit ca, în fiecare seară, să vă citesc o poezie sau o pagină ce mi-e mie aproape de suflet. Şi, astă seară, îmi îngădui, îngăduiţi-mi să încerc să vă citesc Nichita Stănescu“, a transmis actriţa pe canalul său de YouTube, unde Oana Pellea îşi publică videoclipurile în care recită pentru fanii ei.

Dana Rogoz le citește povești celor mici

De asemenea, Dana Rogoz le vine în ajutor părinților care au rămas acasă cu cei mici, pregătind sesiune de live-uri pe pagina sa de Facebook, unde citește povești pentu copii. Înainte de a începe să facă live pe Facebook zilnic, ea a anunţat părinţii prin intermediul unei postări în care îşi explică decizia, „susţinând mesajul de a rămâne acasă în siguranţă“: „Am un anunţ pentru părinţi. În fiecare zi, la ora 16.00, voi intra live pe Facebook, pentru a le citi copiilor care au rămas acasă câte o poveste nouă. În felul acesta, susţin mesajul de a rămâne acasă în siguranţă, dar vin şi în ajutorul părinţilor, care au nevoie măcar de 10 - 20 minute libere”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.