Kiss Music News

Nicki Minaj a devenit cea mai bogată rapperiță din toate timpurile!

Nicki Minaj este oficial cea mai bogată artistă din breaslă!

Chiar dacă suntem în plină criză mondială din cauza coronavirusului, se pare că unii artiști mai primesc și vești bune. Nicki Minaj tocmai a făcut istorie, devenind prima rapperiță care a acumulat o avere netă de 100 de milioane de dolari.Astfel, vedeta, în vârstă de 37 de ani, este oficial cea mai bogată artistă din breaslă.

Anunțul a fost făcut pe Twitter de casa de discuri Young Money. Până în acest moment, artista nu a făcut nicio declarație privind noul său statut.

Conform unui clasament realizat de Wealthy Gorilla, averea lui Nicki depășește cu mult câștigurile obținute de Queen Latifah și Missy Elliott, ocupantele locurilor doi și trei. În timp ce Queen Latifah are o avere în valoare de 60 de milioane de dolari, Missy Elliott a reușit să ajungă la suma de 50 de milioane de dolari. Deși acestea sunt niște sume uluitoare, câștigurile lui Nicki Minaj le fac să pare modeste, prin comparație.

Acestea sunt urmate de Lil 'Kim (18 milioane de dolari), Sandra Denton (15 milioane de dolari), Cheryl James (14 milioane de dolari) și M.I.A. (14 milioane de dolari), iar cu o avere de 8 millioane de dolari, Cardi B nu a intrat în top 10, clasându-se pe locul 11.

Cu toate că discutăm despre niște sume foarte mari, câștigurile artistelor nici nu se compară cu cele ale unor rapperi. De exemplu, potrivit Wealthy Gorilla, cel mai bogat rapper – Jay-Z are o avere netă de 1 miliard de dolari. Acesta este urmat în clasament de P Diddy (855 milioane dolari) și Dr. Dre (820 milioane dolari).

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.