NEWS

VIRAL | Ce a făcut o poliţistă spaniolă pentru a-i distra pe copiii izolaţi din cauza coronavirusului

O polițistă din Tenerife a dansat în mijlocul unei intersecții pentru a-i distra pe copii!

O polițistă din Tenerife a ajuns vedetă pe internet, după ce a fost filmată în timp ce dansa în mijlocul unei intersecții, pentru a-i distra pe copiii izolați în blocurile din cauza epidemiei de coronavirus. Clipul a ajuns viral pe internet, după ce a fost publicat de un clujean care locuiește în Tenerife.

În imaginile surprinse, polițista dansează pe melodia „Chu chu ua”, care este extrem de populară în rândul copiilor, având o coregrafie amuzantă și ușor de executat.

 De asemenea, și italienii au devenit virali pe internet, după ce locatarii mai multor blocuri dintr-un cartier rezidenţial din Napoli au ieşit în miez de noapte la geamuri şi balcoane şi au început să cânte.

Trebuie să rămânem uniţi! Responsabili şi uniţi!". Un locatar italian a dat drumul la muzică şi zeci de oameni au ieşit la ferestre şi balcoane şi au început să cânte. La final, cu toţii au aplaudat şi şi-au transmis reciproc mesaje de încurajare.

Ulterior, imaginile au fost făcute publice de românii care locuiesc în Italia -  „Napoli 12 martie... suntem închişi în casă, nu putem ieşi in urma ordonanţei de guvern.... se iese pe balcon şi se cânta împreună. Un mod alternativ de a sta împreună”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.