Kiss Music News

Roxen, primele declarații după ce Eurovision 2020 a fost anulat!

„Îmi pare tare rău că nu vom mai merge în mai, la etapa internaţională de la Rotterdam”, a spus Roxen.

La scurt timp după ce a avut loc selecția națională pentru Eurovision 2020, concursul internațional s-a anulat. Roxen, reprezentanta României de anul acesta, a făcut primele declaraţii după ce a fost dat anunțul.

Organizatorii Eurovision au anunţat, prin intermediul unei postări pe Facebook, că ediţia de anul acesta a concursului a fost anulată şi amânată pentru 2021 din cauza epidemiei de coronavirus care a cuprins întreg globul.

Ulterior, Roxen – artista care urma să reprezinte România la Rotterdam în luna mai – a declarat că îi pare rău, însă este conştientă că în momentul de față, sănătatea trebuie pusă pe primul loc. „Îmi pare tare rău că nu vom mai merge în mai, la etapa internaţională de la Rotterdam, însă sănătatea este cea mai importantă şi pe acest lucru trebuie să ne concentrăm cu toţii acum”, a spus ea.

De asemenea, aceastea le-a mulțumit tuturor pentru încredere şi susţinere, atât publicului, compozitorilor, cât și echipei care îi este alături. În plus, și-a asigurat fanii că va continua să promoveze şi să cânte toate cele 5 piese pe care le-a prezentat în cadrul Finalei Naţionale Eurovision, de pe 1 martie.

„Este un moment dificil pentru noi toţi, însă cu răbdare şi cu o informare corectă putem trece peste el şi ne putem relua toate activităţile. Şi, de ce nu, să ne revedem la ESC2021. Eu voi continua să fac muzică în toată perioada următoare şi îmi doresc să ne auzim cu bine cât de curând. Şi, bineînţeles, voi continua să promovez şi să cânt toate cele 5 piese, „Alcohol You”, „Beautiful Disaster”, „Cherry Red”, „Colors” şi „Storm”/ Multă sănătate tuturor!”, a mai transmis Roxen.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.