Cool Stuff

VIRAL | Gal Gadot din „Wonder Woman” a reunit o mulțime de staruri pentru a cânta împreună piesa „Imagine”

Gal Gadot a reunit zeci de celebrități de la Hollywood, pentru un videoclip în care cu toții cântă împreună piesa „Imagine”!

Gal Gadot este o adevărată Wonder Woman! Celebra actriță a reunit zeci de celebrități de la Hollywood, pentru un videoclip în care cu toții cântă împreună piesa „Imagine”, compusă de John Lennon. Gestul actriței a fost făcut în semn de solidaritate față de țările care iau măsuri de izolare a populației pentru a opri răspândirea noului coronavirus.

Natalie Portman, Zoë Kravitz, Will Ferrell, James Marsden, Sia, Amy Adams, Mark Ruffalo sau Cara Delevingne sunt doar o parte dintre vedetele care i-au trimis videoclipuri  lui Gal, în care interpretează melodia din 1971, iar înregistrările au fost montate într-un clip de trei minute. 

A şasea zi de auto-izolare şi trebuie să spun că aceste ultime zile m-au făcut să reflectez într-un fel mai ilosofic", a explicat Gadot. „Acest virus a infectat lumea întreagă. Nu contează cine eşti, de unde vii, suntem toţi împreună în asta". 

Între timp, și în Statele Unite au început să fie luate măsuri mai stricte. Luni, preşedintele american Donald Trump a recomandat evitarea adunărilor cu mai mult de 10 persoane, deplasările neesenţiale şi a cerut închiderea şcolilor. De asemenea, locuitorii din regiunea San Francisco sunt izolaţi de marţi. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.