Kiss Music News

Don Diablo și-a lansat primul comic book

Don Diablo și-a surprins fanii cu primul său comic book!

Se pare că Don Diablo nu stă degeaba niciun minut. Deși se află în izolare în această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus, DJ-ul olandez ne dovedește încă o dată că este un mastermind-business! Acesta deține un label, HEXAGON, are o linie de vestimentație super cool, iar acum a decis să își surprindă fanii cu primul său comic book. 

"GOALS! The first HEXAGON comic is out today!" - aceasta este declarația lui Don Diablo, care se încheie cu același îndemn “STAY HOME!”.

Zona de comic book-uri este un mare vis al olandezului, iar Don Diablo a lucrat la acest proiect timp de un an, cu o companie din domeniu, Impact Theory Comics (IT Comics), companie care a lucrat și cu Steve Aoki pentru Neon Future Comic.

Genii în industria de comic book-uri, Michael Moreci (Author) și Tom Bilyeu (Host of Impact Theory) l-au ajutat pe Don Diablo sa aducă acest proiect la viața.

Noul episod din seria “UNTOLD Stories” îți propune să descoperi un alt Don Diablo, un artist care, în mod onest, vorbește despre viața personală, despre familie, greutățile pe care le-a avut în viața profesională, dar și despre modul în care poți face un pas înainte alegând să crezi în tine.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.