NEWS

Festivalul Internaţional de Film de la Cannes a fost amânat

Festivalul Internaţional de Film de la Cannes va fi amânat pentru luna iulie!

Festivalul Internaţional de Film de la Cannes se numără printre evenimentele importante ale anului, care vor fi amânate. Festivalul ar fi trebuit să aibă loc în perioada 12-23 mai, însă din cauza epidemiei de coronavirus, acesta ar putea fi amânat  la o dată ulterioară, au anunţat, joi seară, organizatorii într-un comunicat de presă.

Astăzi, am luat următoarea decizie: Festivalul de la Cannes nu se va putea organiza la datele prevăzute, din 12 în 23 mai. Mai multe ipoteze sunt analizate cu scopul de a-l organiza în continuare, dintre care o variantă ar fi la sfârşitul lui iunie - începutul lunii iulie", potrivit comunicatului. 

De asemenea, și Festivalul de creaţie Cannes Lions a fost amânat din cauza crizei coronavirusului. Evenimentul, care urma să aibă loc în perioada 22-26 iunie a fost reprogramat între 26 şi 30 octombrie, au anunţat organizatorii miercuri.

Printre evenimentele importante care au fost anulate în acest an se mai numără MET Gala, Eurovision, Campionatul European de Fotbal, Glastonbury Festival și finala NBA.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.