NEWS

FOTO | Carantina curăță apele din Veneția, iar delfinii s-au întors în porturile din Italia

Imagini spectaculoase cu efectele benefice ale carantinei din Italia!

Odată cu izbucnirea epidemiei de coronavirus în Italia, mai multe orașe preferate de turiștii din toată lumea au devenit pustii. În acest caz se află și Veneția, unde efectele carantinei sunt vizibile cu ochiul liber.

Apa din canalele venețiene s-a curățat simțitor odată cu instituirea regimului de carantină din cauza coronavirusului și interzicerea gondolelor. Pe fondul absenței turiștilor și datorită reducerii traficului, gradul de poluare a scăzut, iar apa a devenit, după multă vreme, extrem de limpede.

Acum, aceasta este atât de curată încât se pot vedea bancurile de pești. Mai mult, în ultima perioadă, locuitorii au observat rațe în fântânile din Roma, lebede pe canalele din Veneția și chiar delfini în portul Cagliari.

De asemenea, efectule pozitive ale carantinei au fost observate și la noi în țară. Ministerul Sănătății din România a anunțat că la nivelul Municipiului București calitatea aerului a crescut simțitor. Potrivit indicatorilor, acesta a ajuns să fie la fel de curat ca cel din munți.

VIDEO: Twitter @ThespaceAcad

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.