NEWS

VIDEO | Trei pensionare din Anglia s-au mutat împreună în perioada carantinei pentru a urmări seriale de pe Netflix

Trei bătrânele din Marea Britanie fac maraton de seriale în perioada de carantină!

Trei bătrânele din Marea Britanie au decis să se mute împreună în următoarea perioadă, pentru a se feri de noul coronavirus și pentru a urmări împreună mai multe seriale de pe Netflix. Conform publicației The Guardian, în Marea Britanie numărul persoanelor infectate a crescut considerabil, iar virusul a cauzat deja mai multe decese, așa că cele trei doamne au fost sfătuite să se autoizoleze pentru următoarele 12 săptămâni.

Cele trei prietene – Doreen, Dotty și Carol se cunosc de foarte mulți ani și fiecare a trecut printr-o mulțime de greutăți de-a lungul timpului, așa că acum, acestea au decis să fie alături una de cealaltă, în perioada de autoizolare. Cele trei doamne au declarat pentru BBC Breakfast că se vor simți foarte bine împreună și că plănuiesc să facă un maraton de seriale, iar primul pe lista lor este „The Crown”.

Acestea s-a mutat acum în casa lui Carol, unde fiecare are camera ei, iar primele șapte zile de izolare au trecut foarte ușor pentru cele trei bătrânele.

Suntem la Carol momentan. Dotty are o grădină frumoasă în spatele casei, ar fi bună pentru exerciții… Eu nu am grădină, dar eu am oricum camera din față, în cazul în care ne plictisim una de cealaltă”, a declarat Doreen.

De asemenea, aceasta a povestit în direct pentru BBC, cum arată programul lor de carantină și din câte se pare, acestea plănuiesc să se relaxeze.

Avem Netflix, deci ne vom uita la The Crown. Cred că eu sunt câștigătoare! Plus că avem și mai multe sticle de vin”, a dezvăluit apoi Dotty.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.