Kiss Music News

J Balvin a lansat albumul „Colores”, care te va binedispune instant

J Balvin a lansat pe 20 martie cel de-al patrulea album din carieră – „Colores"!

J Balvin a lansat pe 20 martie cel de-al patrulea album din carieră – „Colores",  alături de videoclipul piesei „Amarillo”, care este o adevărată explozie de galben!

Albumul prin care Balvin revine la stilul reggaeton care l-a consacrat, „Colores", este lansat la doi ani distanță de „Vibras", material discografic prezentat de J Balvin în 2018. Totodată, materialul este lansat cu câteva zile inainte ca J Balvin să devină artistul latin din urban cu cele mai multe single-uri no. 1 în topul latin. 


Vizualurile si directia creativa a albumului „Colores" au fost realizate de catre Takashi Murakami, care a creat 10 personaje în forme de flori, pentru fiecare cântec și culoare de pe album. 

În același timp, lansarea albumului „Colores" corespunde cu a doua colaborare a lui J Balvin cu brandul „Guess". Inspirată de album, dar și de orasul sau natal, Medellin, colecția lansată împreuna cu Guess este dedicată atât bărbaților, cât și femeilor sau copiilor. 

Materialul „Colores" îi consolidează poziția de rege al muzicii reggaeton lui J Balvin. Dacă am face o retrospectiva a anului 2019, J Balvin a susținut un performance la premiile Grammy, a fost desemnat „Artistului Anului" de către premiile Lo Nuestro, pentru al treilea an consecutiv. Mai mult, Balvin a primit al patrulea trofeu din partea Latin Grammy și a fost desemnat „Favorite Latin Artist" în cadrul American Music Awards, fiind primul artist latin care a apărut în cadrul emisiunii Saturday Night Live. 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.