Kiss Music News

Loredana reprogramează concertul „Agurida 20”, din cauza epidemiei de coronavirus

Loredana reprogramează concertul din luna aprilie pentru sfârşitul anului!

Loredana va reveni pe scena Sălii Palatului, în 2020, cu un nou concert eveniment – Agurida 20. Concertul, care era programat pe data de 11 aprilie, se amână din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, Loredana reprogramează concertul din luna aprilie pentru sfârşitul anului, pe data de 19 noiembrie 2020, ora 19:30, la Sala Palatului. De asemenea, biletele achizitionate rămân valabile pentru noua dată.

„În acest moment, cel mai important este să avem grijă de sănătatea noastră şi de sănătatea celor din jur, să respectăm recomandările şi normele impuse de autorităţi, să ne informăm corect şi să fim responsabili, şi astfel vom trece peste această perioadă dificilă, iar în noiembrie să ne întâlnim din nou, să cântăm şi să dansăm împreună. Aveţi grijă de voi, rămâneţi acasă, pentru părinţi, bunici, surori, fraţi, nepoate, nepoţi. Ne vedem pe 19 noiembrie la Sala Palatului. Love", a declarat artista.

La mai bine de trei decenii de carieră, 24 de albume, peste 600 de cântece, si peste 2000 de concerte, Loredana se întoarce în universul Aguridei, un tărâm fantastic, o alegorie de simboluri şi tradiţii româneşti. AGURIDA 20 / AGURIDA XX este chintesența acestor ani de aventură muzicală excepțională.

Biletele sunt disponibile exclusiv în reţeaua IaBilet.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.