NEWS

Lansarea filmului „Wonder Woman 1984”, amânată din cauza epidemiei de COVID-19! Când vom putea vedea noua producție?

Premierea filmului „Wonder Woman 1984” a fost amânată din nou!

Se pare că noul film „Wonder Woman 1984”, cu Gal Gadot în rolul principal, este urmărit de ghinion. Warner Bros. a anunţat o nouă amânare a premierei, de data aceasta din cauza pandemiei de coronavirus.

Iniţial, filmul trebuia să fie lansat pe 1 noiembrie 2019, apoi a fost reprogramat pentru 5 iunie 2020. Acum, „Wonder Woman 1984” va intra în cinematografe pe 14 august 2020.

Gal Gadot a debutat în rolul lui Wonder Woman în urmă cu aproximativ trei ani, în „Batman V Superman: Dawn of Justice”. Un an mai târziu, în 2017, a avut parte de producția solo, „Wonder Woman”, care a generat încasări de 821,8 milioane de dolari la nivel global. Din distribuţia noului filmului mai fac parte Chris Pine, Pedro Pascal şi Kristen Wiig.

„Wonder Woman 1984” intră pe lista lansărilor amânate din cauza epidemiei de COVID-19, care a cuprins tot globul. Warner Bros. a mai anunţat că premiera „In the Heights” este amânată indefinit, la fel şi cea a „Scoob”, animaţie bazată pe persoanejele „Scooby-Doo” și a thriller-ului „Malignant”. Astfel, aceste trei filme nu au încă noi date de lansare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.