Kiss Music News

FOTO | Vedetele răspund unei noi provocări pe Instagram. David Beckham, Natalie Portman sau Eva Longoria spun pentru cine stau în carantină!

#IstayHomeFor, noua provocare de pe Instagram la care au raspuns cele mai îndrăgite vedete!

Pe fondul pandemiei de coronavirus, provocările iau cu asalt Instagram-ul. După ce tot mai mulți utilizatori au distribuit fotografii din copilările, o nouă provocare a cucerit rețeaua de socializare și vedetele nu au putut sta de-o parte.

Așa că o parte din cele mai îndrăgite vedete joacă leapșa pe Instagram pentru provocarea denumită #IstayHomeFor.

Aceasta campanie a fost lansată în mediul online de artistul Kevin Bacon, care le provoacă pe starurile de la Hollywood să ofere un exemplu şi să spună de ce aleg să se autoizoleze la domiciliu şi care sunt persoanele dragi pe care vor să le protejeze.

Scopul jocului este să convingă lumea că distanţarea socială şi izolarea sunt cele mai bune soluţii pentru a limita răspândirea infecţiei cu noul coronavirus. Astfel, vedetele își îndeamnă fanii să respecte sfaturile autorităților.

Regula este simplă: cât timp stai acasă, trebuie să postezi un video sau o fotografie prin care arăţi pentru cine stai acasă şi să nominalizezi apoi cinci prieteni care să facă acelaşi lucru. Apoi postezi clipul pe reţelele sociale cu hashtagul #IStayHomeFor.

Pănă acum, mai multe celebrități printre care actriţele Sharon Stone, Natalie Portman şi Emma Watson, cântăreţul Elton John sau fostul fotbalist David Beckham au răspuns provocării și iată mesajele lor!

David Beckham

„Stăm acasă pentru cei pe care îi iubim. Eu stau acasă pentru Victoria şi copiii noştri, inclusiv pentru Cruzie care apare în această poză. Haideţi să oprim împreună răspândirea coronavirusului. Împărtăşeşte-ţi motivele”, a spus el.

Sharon Stone

„Stau acasă pentru copiii mei, siguranţa omenirii şi a naturii”, a transmis actriţa.

Emma Watson

„Stau acasă pentru bunica, mama şi cel mai bun prieten”, a scris şi actriţa Emma Watson. Ea a adăugat: „Bunica mea are peste 70 de ani, aşa că este vulnerabilă. Mama mea suferă de diabet, iar cel mai bun prieten al meu lucrează în domeniul sănătăţii. Stau acasă pentru ei. Voi pentru cine staţi acasă? Vă transmit toată dragostea mea”.

Elton John

„Stau acasă pentru David Furnish şi copiii noştri, Zachary şi Elijah”, a scris cântăreţul, în vărstă de 73 de ani.

Natalie Portman

„Unii dintre prietenii mei au sistemul imunitar compromis şi sunt vulnerabili. Stau acasă pentru ei şi pentru milioanele de cadre medicale din întreaga lume, care-şi riscă zilnic viaţa pentru noi”, a scris  ea pe Instagram.

 Eva Longoria

„Măcar atât putem face pentru a ajuta la stoparea răspândirii acestui virus. Rămân acasă pentru că este un sacrificiu atât de ușor de făcut pentru semenii mei. Pentru țară. Pentru lume. Rămân acasă pentru dulcele meu copil Santi. Și pentru frumosul meu soțul meu Pepe”, le-a transmis actrița urmăritorilor săi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.