NEWS

EROII DIN LINIA I | Cum arată chipurile medicilor după ce poartă o zi întreagă masca de protecție

Cum arată chipurile medicilor și asistenților medicali după ce au purtat o zi întreaga mască de protecție.

În această perioadă facem apel la solidaritate și le mulțumim medicilor care luptă în spitale pentru salvarea persoanelor diagnosticate cu coronavirus. În 2020, medicii și asistenții medicali sunt adevărații eroi, care luptă în prima linie cu virusul COVID-19, iar pentru asta merită toată aprecierea noastră.

În timpul epidemiei de coronavirus, doctorii petrec mult mai mult timp în spitale și nevoiți să poarte nonstop măștile și echipamentele de protecție, care de multe ori le provoacă răni. După ce asistentele din Wuhan au făcut publice o serie de fotografii, în care le arătau oamenilor prin ce greutăți au trecut în timpul epidemiei, acum medicii din întreaga lume se confruntă cu aceleași probleme.

Nu suntem eroi, doar ne facem treaba, iar acum, treaba noastră este mai grea, pentru că avem mai puține resurse cu care să putem lucra. Facem toate astea pentru că ne pasă!”, a declarat doctorul Nicola Sgarbi.

De asemenea, o asistentă din Brazilia, Amanda Ramalho, a declarat că masca pe care o poartă îi provoacă răni și îi îngreunează respirația.

Cam așa arăți după ce porți o mască N95 toată ziua. Și adevărul este că nu avem deloc resurse de ajuns…”.

Foto: BoredPanda

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.