Cool Stuff

VIDEO | Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis aduc un omagiu personalului medical, într-un clip adorabil!

Copiii ducilor de Cambridge aduc un omagiu emoționant personalului medical, care se confruntă cu criza generată de pandemia de coronavirus.

În timp ce bunicul lor, Prinţul Charles, a fost diagnosticat cu noul coronavirus, copiii Prinţului William şi ai lui Kate au adus un omagiu emoționant personalului medical.

George, Charlote și Louis apar împreună într-un video adorabil, în grădina lor, râzând și aplaudându-i pe cei care se află în linia întâi în lupta cu virusul. Ducii de Cambridge au publicat clip-ul pe contul lor de Instagram și transmis și un mesaj care explică gestul micuților.

„Mulţumim medicilor, infirmierelor, îngrijitorilor, medicilor generalişti, farmaciştilor, voluntarilor şi angajaţilor dn sistemul de sănătate publică care lucrează fără pauză pentru a ajuta victimele Covid-19”, au scris aceștia.

Prinţul Charles a fost diagnosticat cu Covid-19, dar se pare că soţia sa Camilla nu a fost infectată cu virusul, arată presa britanică. Prinţul de Walles, în vârstă de 71 de ani, este izolat la Castelul Balmoral din Scoţia. În același timp, Regina Elizabeth a II-a s-a retras la Castelul Windsor din 17 martie, împreună cu prinţul Philip.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.