Cool Stuff

FOTO | Animalele sălbatice au pus stăpânire pe străzile golite de oameni din cauza carantinei

Animale precum căprioare, vulpi sau coioți au fost surprinse în mai multe orașe din lume!

În timp ce oamenii din întreaga lume sunt nevoiți să stea în casă din cauza epidemiei de coronavirus, se pare că animalele sălbatice profită la maxim de acest lucru, după ce în ultimele zile, mai multe căprioare au fost văzute pe străzile pustii din Toronto.

Toronto, unul dintre orașele aflate în starea de urgenţă impusă de epidemia de COVID-19, a fost luat cu asalt de coioţi, căprioare sau vulpi. Animalele au pus stăpânire pe trotuarele, străzile, aleile şi spaţiile verzi din oraş și câteva astfel de apariţii au putut fi observate chiar în miezul zilei.

Localnicii au surprins aceste momente și au postat o mulțime de fotografii şi clipuri video cu animalele pe reţelele de socializare. Astfel, într-unul dintre acestea poate fi observat un coiot care se plimbă agale printr-un cartier din Toronto.

De asemenea, un alt localnic a surprins o vulpe pe trotuarul din fața casei sale.

Însă, Toronto nu este singurul oraș în care au fost surprinse astfel de fenomene. În Japonia, căprioarele din Parcul Nara au luat-o la pas pe străzile orașului în căutare de hrană, iar în Thailanda numărul maimuțelor a crescut considerabil, din același motiv.

În Italia, pe lângă lebedele sau delfinii care au apărut pe canalele venețiene, au fost văzute oi și cai rătăcind pe străzi. Și în Spania, într-unul dintre cele mai vizitate orașe, Barcelona, porcii mistreți se plimbă liniștiți prin oraș.

FOTO: Twitter @bi-until-theday-idie

VIDEO: Twitter @r2p2d2, @okadennis

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.