NEWS

Asociația Șansa Ta vine în ajutorul familiilor aflate în dificultate

Asociația Șansa Ta a lansat o campanie de strângere de fonduri, pe Facebook, pentru a sprijini familiile cu mulți copii.

Asociația Șansa Ta a distribuit până acum alimente si produse igienico sanitare la peste 40 de familii cu copii și două centre de copii, cu sprijinul Direcției de Asistență Socială al Municipiului Bucuresti, Fundația Prețuiește Viața, precum si cu sprijinul altor oameni, însa este nevoie de un ajutor mult mai mare, pentru ca asociația să ajungă și la celelalte familii.

În prezent, 50 de familii și 200 de copii au nevoie de ajutor în criza generată de virusul Covid - 19. Nu au provizii pentru mai multe zile, nu au economii, nu au nici măcar produsele de igienă absolut necesare, iar majoritatea și-au pierdut deja slujba zilnică pe care se bazau. E momentul să dăm dovadă de solidaritate în comunitate, să-i ajutam pe cei cărora le este cel mai greu.

Așa că Asociația Șansa Ta a lansat o campanie de strângere de fonduri, pe Facebook, pentru a veni in întâmpinarea familiilor cu mulți copii sau a persoanelor fără adăpost care au nevoie de alimente si o vorbă bună.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.